Nyitó lap
Honlapunkon található termékeket utánvéttel, futárszolgálattal 2 munkanapon belül házhoz szállítatjuk!

Termék rendelés:
a
06 29 341 886,  06 209 352 502
telefonon
élőszóban lehetséges.

 A mi készülékeink nem fognak szivárogni, eláztatni a konyhabútort, mert kérésre mi az átadás előtt bejáratjuk és 24 órát teszteljük.
Fontos, hogy rendeléskor, amennyiben lehetséges, két olyan mindig élő telefonszámot mellékeljen, amelyen Ön legtöbbször elérhető.
Tartalék telefonszámra azért van szükségünk, mert a rendelés kézbesítésénél a futárnak egyeztetésre lehet szüksége a pontos kézbesítési helyet illetőleg.
( Tapasztalatunk sajnos az, ami sűrűn előfordult, hogy a megadott telefon pont akkor merült le, illetve az ügyfél épp egy másik telefon közelében tartózkodik, vagy a megadott telefonját éppen egy másik helyiségben felejtette. Így késhet ez miatt a kézbesítés. ) 
Élő telefonszámok nélkül ezért rendelést nem tudunk vállalni!

Utánvétes  kiszállítási díjak az elszállt üzemanyag pótlékok miatt,
Áfás áron:
Vevőnknek kedvezményesen felszámított ár csak:

Csomag súlydíj

Díj/csomag (Ft)
vevőnek fizetendő bruttó, Áfás árak:

0,1 - 5 kg

2.500,- Ft

  5,1 - 15 kg

3.200,- Ft

15,1 - 20 kg

5.000,- Ft

(Nekünk 3982,- Ft-ba kerül 5 kg ig. A legutóbb beérkezett számla szerint.
Nincs multi kedvezményünk sajnos. )

A kiszállítási árak tartalmazzák az utánvét díját, a nekünk is felszámított üzemanyag pótlékot, a bank kezelési díját, és az ÁFá-t.

Ezek a költségek ma már a vásárlónak kiszámlázott díjnál nekünk ennél jóval többe kerülnek, ezt többletet a cégünk ma még átvállalja!

 Például: 

A féléves karbantartó készletért 3 db-os alsó előszűrő készlet =  1,5 kg, melynek a fogyasztói ára 6.000,- Ft, kiszállítási díja utánvét kezeléssel: 2.500,- Ft,- Áfás áron. 
Ezért összesen 8.500,- Ft-ot kell csomag átvételkor fizetni a futárnak.

Az éves karbantartó készletért 3 db-os alsó előszűrő készlet + felső ásványi anyag és ionpótló és utó szénszűrő csomagolva 2,0 kg, melynek a fogyasztói ára 14.200,- Ft, kiszállítási díja utánvét díja kezeléssel: 2.500,- Ft,- Áfás áron. 
Ezért összesen 16.700,- Ft-ot kell csomag átvételkor fizetni a futárnak.
 

 

A fiatalosság megőrzésében nagy segítség lehet az Ozmózissal tisztított lúgosított és ionizált ivóvíz!

Szerezze be már most tőlünk Ozmózis víztisztítóját és Lúgos víz készítő ionizáló Angyalvíz készülékét!
Így több pénzt és egészséget is megtakaríthat!

 

Utánvétes rendelés leadása: 06 29 341-886,  06 20 9 352 502

Klór szűrés a zuhanyvízből         

     Vízttisztító javítás    Karbantartás, szerelés 

Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás    Összehasonlítások   

Vásárlói tapasztalatok  Miért kellene mindenkinek?      Tévhitek a vízről és az ásványvizekről Vízhelyzet 

Szennyvízkezelés          Rólunk

Kapcsolat  Házhozszállítás      Nyitó lap

 

30 éves a Gyurián Bt.

Jogi nyilatkozatunk:

Mi nem a gyógyszerek eladására szakosodtunk. Ezért azt a területet véletlenül érintő szakmaiságunk és véleményünk is, - főleg onnan nézve -, talán kétségbe vonható.

Oldalainkon az írások, az említett utalások, termékek és eljárások ismertetése nem valamely betegség megelőzését, diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását tartalmazzák! Ez az orvosok feladata. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és bemutatása szándékunk szerint nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Termék ismertetőinkben, írásainkban, aki az orvosi vizsgálat, kezelés vagy műtéti beavatkozás szükségtelenségét vagy mellőzhetőségét értelmezi, arra utalást vél kiolvasni, vagy írásaink nála annak képzetét vagy szerinte a látszatát keltik, vagy bármely egészséggel összefüggő oldalunkkal, termékünkkel, tájékoztatónkkal kapcsolatban egészségügyi felvetése,
kétsége, kérdése támad, kérjük azonnal konzultáljon arról a témáról kezelőorvosával, szakorvosával, gyógyszerészével.

Azonban korunkból adódó bőséges egészséggel kapcsolatos egyéni megfigyeléseinket az Internet szabadságával élve, mégis szívesen tesszük közzé gondolat ébresztésre, a fenti feltételek figyelembe ajánlása mellett.

A weboldalainkon olvasható egészséggel összefüggő információk a saját és a törzsvásárlóink, barátaink egyéni megfigyelései, valamint a neten is felkutatható, olyan embereké, akik szintén sok időt szántak az emberek vízzel kapcsolatos egészséget érintő információk megismerésére. Ezek nem helyettesítik az orvosok és gyógyszerészek szakszerű véleményét.

Azért alkalmazzuk szándékosan, sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is feltétlenül jól nézzenek utána az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak is.

Az írásainkban és oldalainkon alapvetően leginkább kérdezni szándékozunk az érdeklődés felébresztése miatt, és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!

Az oldalaink egészséggel összefüggő információit a kedves érdeklődőink csak szakorvos és gyógyszerész véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át.

Nézze meg partnereink oldalait is, hátha talál érdekeset:

Pvcpadló szaküzlet   

A STARTLAP gyáli lapja  

Könyvelés       

Földmunka, Pincekitermelés, Tereprendezés

Lakodalmasház  

Ajtó-Ablak faház fenyőből

  Kőműves Mester

 Roverbontó