Nyitó lapÖkomag Lágy-Mágnesgolyó

  Egy ország összes szennyvíz kibocsátását nézve a háztartási ruhamosások jelentős helyet foglalnak el a sorban. Ezért természetesen egy háztartás pénzkiadásainak sorában is jelentős, rendszeresen visszatérő összeget képviselnek. Hogy lehet az, hogy régen nem volt ennyi mosószerreklám, sőt még régebben pedig még mosószer sem? Talán elődeink piszkos, mocskos ruhákban jártak?

         Természetesen nem! Régen a ruhákat a patakok, folyók vizeiben mosták tisztára, hiszen azokban akkor még lágy víz folyt, ellentétben a mai kemény, sőt néhol a savas esőktől kimondottan savas kémhatású vizekkel.  Az otthonainkban a csapból folyó vízhez ezért kellett eddig olyan nagy mennyiségben hozzáadni a mosószereket, öblítőket, vízkőoldókat, hogy megfelelő tisztító hatást érjünk el. Az így elszennyezett vizeinket azután még több vegyszerrel kell a tisztához közeli mértékig kezelni ahhoz, hogy újra felhasználhatónak minősítve visszakerülhessenek a körforgásba. Mindez sok pénzkiadással jár mind a háztartásokat, mind a szennyvíztisztítókat nézve. Persze mindezt végső soron a mi adónkból.

Az Ökomag működési elve:

Ha a víz megfelelő sebességgel folyik át egy elegendő erősségű statikus mágneses mezőn spontán kristálymag-képződés jön létre a vízben oldott mészkőnél. Ezek a kristálymagok, amelyek a kezelés után a vízben mindenütt megtalálhatók, nagyon apró kristályok, amelyek újabb mészkő molekulák rárakódásával növekedni tudnak.

Normál esetben a víz tele van oldott mészkővel, amely elegendő számú kristálymag hiánya esetén a tartályok falán, vagy más felületeken csapódik ki, éppen ezzel okozva a rettegett vízkőlerakódást. A mágneses vízkezelés által a víz keménységét meghatározó oldott mészkő a fent leírt kristály-képződéssel kiválik a vízből, méghozzá nagyon apró, korong alakú, kerek kristályok ( aragonit-kristály) formájában, amelyek a vízzel együtt könnyen leöblíthetők és nem tudnak megtapadni a tartályok felületén vagy a szövetekben. Ez a kicsapódás általi mészkő elvonás a víz hatékony keménységének drasztikus csökkenéséhez vezet. A kivált mészkőmolekulák által molekulánként néhány száz vízmolekula, amelyek eddig kötve voltak, szabaddá válik. A víz piszokkal szembeni oldóereje a mészkő kiválásával nagymértékben megnő. A meg növekedett mosóerő által ezután alacsonyabb vízhőmérséklet is elegendő a tisztára mosáshoz.

Alkalmazása egyszerű: csak be kell rakni a mosó- vagy mosogatógépbe és a ruhával ill. az edényekkel együtt mosni.

Az Ökomag lágy, újrafeldolgozható polietilénből lágyítószer felhasználása nélkül készül. Ezáltal nem kelt zajt a mosógépben és kíméli a mosott ruhát is. Rendkívül jó kopásállósága hosszú élettartamot biztosít. Az Ökomag nem igényel karbantartást, külső energiát és sok-sok éven át működőképes.

3-szoros hatás:

               -Megakadályozza a vízkőlerakódások kialakulását, és ezáltal fűtőáramot, és javítási költséget takarít meg.

               -Csökkenti ( 30-50 %-kal ) a szükséges mosó- és öblítőszer, a vízlágyító és vízkőoldó felhasználást.

               -Védi a környezetet a kevesebb vegyszer és vízfelhasználáson keresztül.

A brüsszeli "EUREKA 1988" kiállításon, amely a találmányok, kutatások és ipari újdonságok világkiállítása volt, a mágneses vízkezelő készülékek az " Aranyérem az úttörő találmányért a vízkezelés területén" díjat kapták. Az Ökomag ennek a technológiának egyértelmű felhasználása.

Alkalmazási területek:

Mosógépben:

-          A mosandó ruhával együtt tegyük az Ökomagot a gép forgódobjába! Használatával a szokásos adag felére csökkenthetjük a mosószer és az öblítő mennyiségét, vízlágyítót pedig egyáltalán nem kell használnunk, a ruha mégis puha lesz. Ha a használt vizet fürdőkádba engedi, a bedugaszolt kád alján megtalálja a levált vízkő darabjait. A fűtőszálról leváló nagyobb vízkő darabokat a mosógép szűrője fogja fel, ezért a szűrőt célszerű sűrűn ellenőrizni. A mosás hőfokát max. 40 °C- ra csökkenthetjük a nagyobb tisztítóhatás miatt, 

Vízcsapon:

-          Ha éppen nem használjuk a mosógépben, húzzuk fel a konyha, vagy fürdőszoba csapra. Ha Ökomaggal kezelt vizet használ főzéshez, az ételek ízletesebbek és hamarabb megfőnek. A babot, lencsét nem szükséges főzés előtt beáztatni.

-          A mágnessel kezelt víz segítségével megelőzhetjük háztartási gépeink vízkövesedését (kávéfőző, teafőző) a már meglévő vízkövet eltávolítja, és élettani hatása kedvező mind magunk, mind növényeink és állataink számára.

-          A fürdővíz engedése előtt a kádba helyezve, tusoláshoz a zuhanyra felhúzva elkerülhetjük a kemény víz okozta viszketést.  

Mosogatógépben:

-          Az Ökomagot a felső edénytartó kosárba helyezzük, így edényeink cseppmentesen száradnak, a mosogatószer és a vízlágyító só mennyiségét felére csökkenthetjük,

WC öblítö tartályban:

-          A tartályba helyezve megakadályozza a tartály, valamint a csésze vízkövesedését. Így lényegesebben könnyebb tisztántartani azt. 

Egyéb folyadékok mágneses kezelése Ökomaggal:

Pl.:-          ÉTOLAJ: az Ökomagon átöntött olaj, sütés közben nem habzik, nem fut ki.

-          TEJ: tovább eltartható és finomabb.

-          ROSTOS ÜDÍTŐK: selymesebb, zamatosabb.

-          SZÉNSAVAS ÜDÍTŐK: csökken a szénsavtartalom, javul az ízhatás.

-          BOROK esetében olyan hatást érünk el, mintha a bor 2-3 évvel öregebb lenne. Vörösboroknál a csersavtartalom csökkenését érezzük. Az ital teltebb, zamatosabb lesz.

-          RÖVID ITALOK simábbak, kellemesebbek lesznek.

 

Élettartam:

-  Egy magán mosodában, 3 műszakban folyamatosan használták a fotón látható Ökomagot, bizonyítottan min. 9000 üzemórán keresztül. Egyértelműen kimutatható, hogy hatékonyságából nem veszített, mindössze külső átmérője csökkent az eredetihez képest. A 9000 üzemóra min. 30 év háztartási felhasználásnak felel meg, napi 1 óra mosást feltételezve!   

 

 

Fiatalosság megőrzésében nagy segítség lehet az Ozmózissal tisztított ivóvíz!

Pénzt és egészséget takaríthat meg ivóvíztisztítóval! 

Már most szerezze be tőlünk Ozmózis víztisztítóját készülékét!
Így több pénzt és egészséget megtakaríthat!

Klór szűrés a zuhanyvízből       

     Vízttisztító javítás    Karbantartás, szerelés 

Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás    Összehasonlítások   

Vásárlói tapasztalatok  Miért kellene mindenkinek?      Tévhitek a vízről és az ásványvizekről Vízhelyzet 

Szennyvízkezelés          Rólunk

Házhozszállítás    Kapcsolat  Nyitó lap

 

 

Jogi nyilatkozatunk:

Mi nem a gyógyszerek eladására szakosodtunk. Ezért azt a területet véletlenül érintő szakmaiságunk és véleményünk is, - főleg onnan nézve -, talán kétségbe vonható.

Oldalainkon az írások, az említett utalások, termékek és eljárások ismertetése nem valamely betegség megelőzését, diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását tartalmazzák! Ez az orvosok feladata. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és bemutatása szándékunk szerint nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Termék ismertetőinkben, írásainkban, aki az orvosi vizsgálat, kezelés vagy műtéti beavatkozás szükségtelenségét vagy mellőzhetőségét értelmezi, arra utalást vél kiolvasni, vagy írásaink nála annak képzetét vagy szerinte a látszatát keltik, vagy bármely egészséggel összefüggő oldalunkkal, termékünkkel, tájékoztatónkkal kapcsolatban egészségügyi felvetése,
kétsége, kérdése támad, kérjük azonnal konzultáljon arról a témáról kezelőorvosával, szakorvosával, gyógyszerészével.

Azonban korunkból adódó bőséges egészséggel kapcsolatos egyéni megfigyeléseinket az Internet szabadságával élve, mégis szívesen tesszük közzé gondolat ébresztésre, a fenti feltételek figyelembe ajánlása mellett.

A weboldalainkon olvasható egészséggel összefüggő információk a saját és a törzsvásárlóink, barátaink egyéni megfigyelései, valamint a neten is felkutatható, olyan embereké, akik szintén sok időt szántak az emberek vízzel kapcsolatos egészséget érintő információk megismerésére. Ezek nem helyettesítik az orvosok és gyógyszerészek szakszerű véleményét.

Azért alkalmazzuk szándékosan, sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is feltétlenül jól nézzenek utána az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak is.

Az írásainkban és oldalainkon alapvetően leginkább kérdezni szándékozunk az érdeklődés felébresztése miatt, és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!

Az oldalaink egészséggel összefüggő információit a kedves érdeklődőink csak szakorvos és gyógyszerész véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át.

 

1992 - 2020 GYURIÁN Bt. Minden jog fenntartva!   

 

Google Hirdetések