Üzembe helyezés:

A PROFI elektronikus vízkőmentesítő berendezést a lakóházba vagy a lakásba belépő vízcső közelében kell elhelyezni (rögzítő elemek a csomagolásban). A berendezés 9V-os egyenfeszültségről üzemel, ezért a telepítés helyszínén szükség van egy hálózati konnektorra a 9V-os DC tápegység számára. A vízkőmentesítő berendezésből kijövő két vezetéket tekerjük a vízcsőre és rögzítsük az ábrának megfelelően. Ügyeljünk arra, hogy a menetek szorosan egymás mellett legyenek és irányuk mindkét tekercsben megegyezzen.

A PROFI vízkőmentesítő által kibocsátott elektromágneses hullámoknak három különböző tulajdonsága állítható be a víz keménységének megfelelően a rendelkezésre álló fokozatkapcsolókkal:

•  A jel frekvenciája ; pozíció: 1.) 500Hz, 2.) 1000Hz, 3.) 2000Hz

•  A jel amplitúdója ; pozíció: 1.) nulla amplitúdó, a berendezés ki van kapcsolva, 2.) kis amplitúdó, 3.) nagy amplitúdó

•  A jel felfutás ideje ; pozíció: 1.) hosszú felfutási idő, 2.) közepes felfutási idő, 3.) rövid felfutási idő

Keménységi szint

Víz keménység dH

Leírás

1

7-ig

Lágy

2

7 - 14

Közepes

3

14 - 21

Kemény

4

21 fölött

Nagyon kemény

Javasolt beállítások:

1. keménységi szintnek megfelelően

pozíció: frekvencia : 1 amplitúdó : 2 felfutási idő : 1

2. keménységi szintnek megfelelően

pozíció: frekvencia : 2 amplitúdó : 3 felfutási idő: 2

3. – 4. keménységi szintnek megfelelően

pozíció: frekvencia : 3 amplitúdó : 3 felfutási idő : 3

A víz keménységének pH értéke a helyi vízművek kirendeltségétől megtudható vagy nálunk vízkeménységi teszter segítségével megállapítható. Ha nem ismerjük a víz keménységét, akkor állítsunk minden kapcsolót 3 állásba. 

Műszaki adatok:
Üzemi feszültség:

 

Teljesítmény-felvétel:

Méretek:

Tömeg:

A berendezés áramellátását bármely szabványos, 3,5mm-es jack-dugóval felszerelt 9V-os egyenáramú tápegység biztosítani tudja

1,2 W

135 x 90 x 50 mm

220 g

A fiatalosság megőrzésében nagy segítség lehet az Ozmózissal tisztított, Angyalvíz!

Már most szerezze be tőlünk Ozmózis víztisztítóját!
Így több pénzt és egészséget takaríthat meg!

Már most szerezze be tőlünk Ozmózis víztisztítóját készülékét!
Így több pénzt és egészséget megtakaríthat!

Klór szűrés a zuhanyvízből       

     Vízttisztító javítás    Karbantartás, szerelés 

Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás    Összehasonlítások   

Vásárlói tapasztalatok  Miért kellene mindenkinek?      Tévhitek a vízről és az ásványvizekről Vízhelyzet 

Szennyvízkezelés          Rólunk

Házhozszállítás    Kapcsolat  Nyitó lap

 

 

Jogi nyilatkozatunk:

Mi nem a gyógyszerek eladására szakosodtunk. Ezért azt a területet véletlenül érintő szakmaiságunk és véleményünk is, - főleg onnan nézve -, talán kétségbe vonható.

Oldalainkon az írások, az említett utalások, termékek és eljárások ismertetése nem valamely betegség megelőzését, diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását tartalmazzák! Ez az orvosok feladata. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és bemutatása szándékunk szerint nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Termék ismertetőinkben, írásainkban, aki az orvosi vizsgálat, kezelés vagy műtéti beavatkozás szükségtelenségét vagy mellőzhetőségét értelmezi, arra utalást vél kiolvasni, vagy írásaink nála annak képzetét vagy szerinte a látszatát keltik, vagy bármely egészséggel összefüggő oldalunkkal, termékünkkel, tájékoztatónkkal kapcsolatban egészségügyi felvetése,
kétsége, kérdése támad, kérjük azonnal konzultáljon arról a témáról kezelőorvosával, szakorvosával, gyógyszerészével.

Azonban korunkból adódó bőséges egészséggel kapcsolatos egyéni megfigyeléseinket az Internet szabadságával élve, mégis szívesen tesszük közzé gondolat ébresztésre, a fenti feltételek figyelembe ajánlása mellett.

A weboldalainkon olvasható egészséggel összefüggő információk a saját és a törzsvásárlóink, barátaink egyéni megfigyelései, valamint a neten is felkutatható, olyan embereké, akik szintén sok időt szántak az emberek vízzel kapcsolatos egészséget érintő információk megismerésére. Ezek nem helyettesítik az orvosok és gyógyszerészek szakszerű véleményét.

Azért alkalmazzuk szándékosan, sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is feltétlenül jól nézzenek utána az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak is.

Az írásainkban és oldalainkon alapvetően leginkább kérdezni szándékozunk az érdeklődés felébresztése miatt, és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!

Az oldalaink egészséggel összefüggő információit a kedves érdeklődőink csak szakorvos és gyógyszerész véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át.

 

1992 - 2020 GYURIÁN Bt. Minden jog fenntartva!